Echipa

Dan practică fotografia la nivel profesionist de prin 1995. A lucrat cu o o multitudine de clienţi precum RomGaz, Profi Center, Aliat Mercedes, Grup Paneuro...etc.
În timpul liber îşi vede de familie, de băiatul său năstruşnic cât doi şi de soţia lui "mişto", ca să îl cităm cu exactitate. S-ar putea să-l întâlniţi pe drumurile din judeţ călare pe cursiera lui. Dacă nu, încercaţi în studioul Reea Red Room - e meseriaş la bătutul tobelor.
Are prieteni frumoşi, iar pe plan profesional se ocupă cu dedicaţie de studioul foto Reea şi încearcă să ridice ştacheta pentru fotografia din urbea noastră.

Panoramele sunt o plăcere conexă a pasiunii lui principale: fotografia.

 Marius ori e un norocos care până acum a întâlnit doar oameni "faini", ori e optimist şi aşa îi vede pe toţi. Fotografia a început pentru el când a ales un aparat foto în locul unei biciclete, a fost lăsată pe locul doi după ce a dat de Photoshop, apoi a revenit când s-a apucat să adune cadre de prin munţii României.
Îi place natura în general, munţii în mod special şi călătoreşte cu motocicleta ori de câte ori are ocazia.

Pentru el panoramele rerprezintă ideea de libertate în fotografie şi posibilitatea unei mai bune transpuneri a privitorului în lumea fotografiată.
Zsolt e omul care a făcut aproape toate meseriile - şi asta până la 20 de ani, deci e omul bun la toate. Vântul l-a adus la Reea unde face faţă cu brio meseriei de designer şi îşi poate valorifica pasiunea din toţi aceşti ani - fotografia.
Când nu e la serviciu, colindă munţii şi face poze cu teleobiective, ascultă muzică rock şi face sport.

Panoramele sunt pentru el un amalgam de plăceri: etnografia, natura, arta şi mai ales fotografia.

Toate drepturile rezervate | Inmures.ro este marcă înregistrată Reea
Anunturi InMuresCultura InMures Educatie InMuresRevista TusArtPort